Följande villkor gäller vid köp på baths.se:

Priser och betalning
Varje vara anges med pris inklusive moms på hemsidan. I kundvagnen går det att se det totala priset inklusive alla avgifter, moms och frakt. Betalningsalternativ (finns angivna som i val kundvagnen):
  1. Kortbetalning
     Säker betalning med Visa eller Mastercard.
  2. Betala i butiken
    Får endast väljas om leveransalternativet ”Hämta i butik” är kryssat.

Fraktpriser anges i kundvagnen beroende av valt leveranssätt. Leveransmetoderna är:
  1. DHL Paket
    Priset för frakten räknas ut automatiskt beroende på paketets vikt.
  2. Hämta i butik
    Du kommer till vår butik och hämtar de beställda varorna själv (0: -) 

Orderbekräftelse
Vid genomfört köp skickas automatiskt en orderbekräftelse till den e-mailadress som angetts. Skulle det vara något som inte stämmer, kontakta oss då snarast på order@baths.se eller 031-29 59 12.

Leveranser
Order skickas normalt nästkommande vardag. Leveranstiden är vanligtvis 1-3 dagar. Vi reserverar oss för fraktförseningar utom vår kontroll.

Om en vara skulle vara tillfälligt slut skickar vi din beställning så snart den åter inkommit på lager. Du har rätt att häva köpet om du inte godkänner en försenad leveranstid.

Personuppgifter
I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få del av den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Ångerrätt och returer
Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Kontakta alltid oss innan en vara skickas tillbaka. Din ångerrätt gäller under 14 dagar. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan. Ingen ångerrätt på specialtillverkade varor.

Vi betalar tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan.

Vår adress är:
Båths Fritids AB
Gustaf Werners gata 8
421 32 Västra Frölunda